Termografering i hele Danmark

Hvad kan vi tilbyde at hjælpe dig med?

Med droner er termografi blevet en hel del smartere og moderne. Det har givet termografering inspektioner en helt ny dimension. Jens-dronefotos tilbyder dig at indsamle termisk data fra luften, der kan være meget vanskeligt at indsamle uden en drone. Vi har via vores nye og professionelle droner mulighed for at montere moderne termiske kameraer der i praksis kan foretage en inspektion af et udvalgt område.
Termografiske billeder bliver anvendt i mange forskellige brancher og industrier. Specielt ser man at de bliver brugt til at undersøge og forebygge skader. Jens-dronefotos kan derfor hjælpe dig med at undersøge forskellige ting. Nedenunder er der er en liste over hvad vi kan hjælpe dig med at undersøge:Varmetab i huse

  • Isolering af huse
  • Dokumentation af fugt- og vandskader
  • Bygningskonstruktioner
  • Elektrisk installation
  • Maskininstallation
  • Generelle industriinstallationer
  • Og MEGET mere

Jens-dronefotos kan altså tilbyde at hjælpe dig med at opdage utætheder og kolde overflader i bygningskonstruktioner, samt konkludere manglende isolering og fugt- og vandskader. Udover dette er de termografiske billeder særligt gode til at undgå fejl og brand ved eksempelvis at finde frem til overophedede elledninger, tavler og andet.

Eksempel på termografering af en bygning.
Eksempel på termografering af en bygning.

Vi benytter os af professionelt udstyr

Da termografering kræver det nyeste udstyr, så lejer vi os frem til det. Termografering er en proces der ikke kan udarbejdes via det standarde udstyr og droner. Derfor lejer vi os frem til det nødvendige, som kan skabe de optimale resultater. Grunden til at vi ikke selv ejer det nødvendige udstyr, er grundet prisen. Disse droner og andet tilbehør er ekstremt dyrt, og i forhold til efterspørgslen lige nu, så har vi valgt at leje os frem til det.

I fremtiden stræber vi efter selv at eje det nødvendige tilbehør. En anden vigtig faktor som også spiller en rolle til hvorfor vi lejer os frem til udstyret, er vores kunders tilfredshed. Hvis vi selv skulle købe udstyr, ville kvaliteten ikke blive lige så god sammenlignet med når vi lejer os frem til de moderne og professionelle droner. Derfor er den bedste løsning for os og dig, at vi lejer os frem til dronerne. Dette giver ikke en negativ påvirkelse af resultatet, men tværtimod muligheden for optimeret kvalitet af selve processen.

Hvad er en termografering?

Termografering med droner fungerer ligesom helt almindelig termografi. Det består i bund og grund af 2 grundlæggende ting: Temperaturmåling og varmestråling. Dette betyder at termografering er en metode hvor man kan udføre temperaturmålinger ved hjælp af varmestråling. En varmestråling er en infrarød stråling.

Hvad er infrarød stråling?

Infrarød stråling er en elektromagnetisk stråling som har en længere bølgelængde end synligt lys. Kort fortalt kan den se ting, som du ikke kan se med det blotte øje.

Hvordan virker termografering?

Termografi drives altså med infrarøde termografiske kameraer, som giver dig et billede. Dette termografiske billede fremkommer med farver, som beskriver hvor høj temperaturen er i hvert af de forskellige steder i billedet.

 

Vi kan tilbyde termografering via droner og professionelt udstyr.
Vi kan tilbyde termografering via droner og professionelt udstyr.

Hvorfor skal du vælge os?

Hos Jens-dronefotos har vi en kombination af erfaring og passion, som gør os ekstremt gode til det vi brænder for, nemlig at flyve med droner. Disse to faktorer er vores basale drivkraft, og de har således været med til at frembringe vores speciale på vores område.

Vi er 2 meget passionerede drone specialister som elsker vores arbejde. Vi tager hvert enkelt job som en ny oplevelse, og vores smil på læben bliver kun større for hver gang. Vores største værdi, er dig. Hvis du ikke er tilfreds med det endelige facit, så er vi heller ikke. Vores kundetilfredshed er derfor en af de vigtigste parametre, og vi behandler hver enkelt opgave så personligt som overhovedet muligt. Derudover har vi altid fokus på den mindste detalje, for at producere det perfekte slutprodukt til netop dit behov.

Så hvis du ønsker en termografering, eller en af vores andre services som vi tilbyder, så kontakt os allerede idag og hør meget mere om hvad vi kan gøre for dig.