Luftfotografering i hele Danmark

Hvad er et luftfoto?

Et luftfoto er et fotografi taget oppefra og ned. Det vil sige at man får et overblik, enten over grunden, huset eller hvad det er man tager et billede af. Det kan hjælpe, hvis man er i tvivl om hvor en ny bygning skal bygges, finde ud af størrelsen på sin bolig eller bare gerne vil se sin grund fra luftperspektiv.

(Billede er taget af Jens-dronefotos)

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyeste og mest professionelle udstyr

Hos Jens-dronefotos stræber vi altid for at være med på moden når det kommer til udstyr. Vores passion for dette fag, gør at vi altid er opdateret på udstyr, nyheder og andre ting som har noget med droner at gøre. Derfor har vi altid de nyeste og mest professionelle droner, så kvaliteten i vores arbejde altid matcher de nyeste teknologier.

Grunden til at vi brænder for at flyve med det nyeste og mest professionelle udstyr, er ikke kun for vores egen skyld. Tværtimod er det for at producere det bedste resultat til kunden. Det nyeste udstyr er uden tvivl med til at gøre en forskel på slutproduktet. Hos Jens-dronefotos arbejder vi altid på at skabe den bedste løsning til hver enkelt kunde, og derfor er en opdatering af vores udstyr en ekstra service som vi tilbyder.

Med det nyeste udstyr tilbyder vi at skabe det bedste slutresultat. Dette inkluderer at vores produktion i sidste ende har fokus på den mindste detalje. Med hjælp fra de nyeste droner kan vi dermed tilbyde optimeret kvalitet på billeder, film og andre færdigheder.

Tilladelse til at flyve stort set alle steder

Du skal ikke være nervøs for om vi har styr på tingene. Hos Jens-dronefotos har vi adgang og tilladelse til at flyve stort set alle steder i hele Danmark. Inden vi flyver vores droner i luften, har vi altid sikret os at det er 100% lovligt. Desuden har vi ALTID tilladelse fra politiet, når vi er ude og flyve med vores droner.

Derfor skal du ikke tænke over hvorvidt der er mulige restriktioner i dit område, det har vi styr på. Du skal blot fortælle hvad vi skal filme for dig, så klarer vi de resterende praktiske opgaver.

Hvorfor skal du vælge os?

Vi er dronepassionister med masser af erfaring i rygsækken. Vi har specialiseret os i luftfotografering og redigering af dem. Vi ved hvad der skal til, når der snakkes droneflyvning og ikke mindst fotografering. Derudover gør vi altid en ekstra indsats for at sikre kundens tilfredshed.
Det er selvfølgelig jer, som kunde, der bestemmer hvad der skal fotograferes og vi er til for at hjælpe med at få lavet det perfekte skud for lige netop dig.

Jens-dronefotos er specialister i luftfotos og har hvad der skal til for at få lige præcis det luftskud, som du vil have. Vi kan lave luftfotos på/til alt hvad du skal bruge f.eks.:

  • Reklamer
  • Gårde
  • Ejendomme
  • Landskab
  • Events
  • Og meget mere

   

Hvis du kan skrive under på, at du godt kunne tænke dig et billede oppefra, er vi altid klar til en ny opgave.

Vi glæder os til at høre fra dig!