Vi inspicerer for dig og Danmark

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Med vores evner til at flyve med droner, så kan vores kompetencer være behjælpelig til mange forskellige ting. Med vores nye og professionelle udstyr kan vi tage klare billeder af topkvalitet af alt. Det er kun fantasien der sætter grænser. Så er du i tvivl om du har et hul i dit tag eller noget lignende, så kan vi altså nemt og hurtigt finde ud af det for dig. Det tager os få minutter at flyve op over, i dette tilfælde, dit tag. Dermed kan vi via vores billeder og videoer finde ud af hvad der præcis er problemet.

Udover ovenstående eksempel, så er vores droner ekseptionelt gode til at finde ud af hvor der opstår markdræn. Via vores nye udstyr tilbyder vi nu at hjælpe dig med at finde ud af hvor potentielt markdræn opstår. På vores nye droner kan vi se farveforskel på markerne, og dermed hurtigt konkludere hvor drænet ligger.

Droner giver nye muligheder for inspicering

Så hvis du er i tvivl om du skal have udskiftet eller repareret noget, men ikke selv har midlerne, er det her vi kommer ind i billedet. Vi har droner og eksperter med erfaring på dette område. Jens-dronefotos er professionelle droneflyvere der flyver med passion, og står som sagt klar til at inspicere for lige netop dig!

Vi bruger den nyeste teknologi til at yde service, for dig og Danmark. Vi kan inspicere din:

  • Vindmølle
  • Tag
  • Gård
  • Solcelle
  • Elmast mm.

Hvorfor droner?

Droner er det nyeste skud på stammen til inspektioner på utilgængelige steder. Det er en tidsbesparende investering. Det er meget hurtigere at flyve op med en drone, end at skulle på en lang klatretur op af en vindmølle. Det er også mere sikkert for alle parter.
Med de nye droner kan man få knivskarpe billeder, fordi kameraerne er i topkvalitet og med den rigtige navigatør, kan man få billeder af lige hvad man vil have.

Vi er altid klar til en ny udfordring, lige meget størrelsen. Tag kontakt og vi giver dig et tilbud, så hurtigt som muligt.

(Billede er taget af Jens-dronefotos)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilladelse til at flyve stort set overalt

Vi har styr på regelsættet omkring tilladelse til flyvning i specielle områder. Vi har tilladelse i stort set hele Danmark, og kan derfor nemt og sikkert hjælpe dig med at få indfriet dine ønsker til et evt. luftfoto. Derfor har vi altid sikret os at flyvning i de valgte områder er 100% lovligt inden vi flyver op. Desuden har vi ALTID en tilladelse fra politiet, så der ikke sker nogen fejltagelser overhovedet.

Så hvis du står og mangler et luftfoto, en drone optagelse eller en inspektion så har vi styr på de praktiske ting inden vi går i gang. Du skal blot kontakte os, så kommer vi og filmer uden videre problemer.

Vi glæder os til at høre fra dig!