Droneoptagelser i høj kvalitet

Vi hos Jens-dronefotos laver dronefilm og redigerer for dig, hvis du vil have det. Vi har erfaring indenfor både optagelse og redigering. Vi anbefaler at lade os håndtere redigeringen, hvis du er ny til sådan noget.
Vi har haft forskellige jobs indenfor droneoptagelse, f.eks. har vi arbejdet på Aros og lavet film der. Derudover har vi lavet en film for Aakjaer gods, der skabte en stor debat med kommunen.

Hvis du er i tvivl om i hvilket sammenhæng man kan bruge en droneoptagelse:

  • Bloggervideo
  • Reklamefilm
  • Overflyvning af byggeprojekter
  • Miljøfilm

Droneoptagelser skaber unikke resultater

Mange bruger droneoptagelser til at vise miljøet omkring dem eller til at give et andet perspektiv på hvor man befinder sig. Det er blandt andet blevet meget populært blandt bloggere og Youtube-berømtheder at lægge nogle smukke billeder af hvor de befinder sig ind i deres videoer.

En fortællende video får mere liv, hvis der er nogle flotte videoer kørende ved siden af fortællingen. Det giver noget spænding og gang i en ellers måske meget triviel video, hvis der har været en god droneflyver til værks. Som nævnt tidligere kan vi også redigere videoerne for dig, så du kun for det relevante eller kun det pæneste.

Hvis du har dine egne idéer, kan du bare kontakte os og vi vil finde en løsning der passer perfekt til dig.

Du kan se vores film på vores facebook side her

Legal dokumentation

Udover unikke od flotte droneoptagelser som kan ende ud i reklamefilm eller andet, så kan vores droneoptagelser også blive brugt til seriøse problemer. Så mangler du en legal dokumentation på noget der skal tages hånd om? Så tilbyder vi hos Jens-dronefotos at hjælpe dig med netop dette. Vi kan via vores droner flyve op og lave drone optagelser over ting efter dit behov. Tidligere har vi haft et job hvor vi har filmet en å, som lå tværs over nogle marker. Disse marker er naturligvis ejet af en person, ham vi lavede optagelserne for, og han ville have åen renset. Dog er det ikke hans opgave at rense åen, men derimod kommunens. Med vores hjælp, brugte han drone optagelserne til at dokumentere at åen ikke var blevet renset, selvom kommunen påstod det modsatte. 

 

 

Hvis dette har fanget din interesse så skal du blot kontakte os via nedenstående skema, så kan vi nemt og hurtigt finde et tidspunkt hvor vi kan komme og løse den henstillede opgave. Vi glæder os til at høre fra dig!